Kedves Művésznő!

Kedves Művész úr!

Kedves Barátom!

 

2011. augusztus 1 – 7. között az idén is megrendezzük a Barcsi Nemzetközi Művésztelepet. A művésztelep programja két témára épül: „Rippl-Rónai parafrázis” és ÁRAMLAT és ÁLLANDÓSÁG.


Helyszín:
Széchenyi Ferenc Középiskola és Kollégiuma, Barcs. (7570 Barcs, Tavasz u.3.)

Az épületben rendezzük be a műhelyeket, a szállást, étkezést pedig a kollégiumban és annak éttermében biztosítják a résztvevőknek.


Műhelyek:

Festő-, sokszorosító grafikai-, számítógépes grafikai és média műhely.

A műhelyeket az alapvető anyagokkal tudjuk csak felszerelni. Pl. festőknek az idén vásznat nem tudunk biztosítani (kérésre megrendeljük). Keretet kérésre csináltatunk Barcson (behatárolt db-szám), akvarell papírt, duplex lemezt korlátozott számban biztosítunk; a számítógépes műhelyben a gépek működéséhez szükséges anyagokat biztosítjuk (fotópapír korlátozott számban); sokszorosító grafika – a nyomtatáshoz szükséges eszközök, anyagok - présgép, rézlemez, mélynyomó festék, rézkarc papír, folyékony alapozó, stb. (rézkarc papír korlátozott mennyiségben).  

Jelentkezéskor kérjük megjelölni a műhelyt, ahol dolgozni szeretne, hogy tudjuk, hány fő várható egy-egy műhelybe.

Kérlek, saját felszerelését hozza magával, mert egyéni igényeket az idén nincs módunkban teljesíteni.

 

Táborvezető: Halmos Klára grafikusművész

Művészeti vezető: Vörös András festőművész

Műhelyvezetők: Lengyel Zsüliett festőművész, Papp Pala László képzőművész (média)

 

A szállás 2500 Ft/éj. Az étkezés (R E V) 2300 Ft/nap. Mellékelünk egy táblázatot (jelentkezési lap, letölthető ide kattintva), amelyben bejelölhető, melyik napra milyen étkezést kér. (A reggeli, ebéd, vacsora megbontását (Ft) csak Barcson tudjuk véglegesítteni.)

Mellékelünk egy jelentkezési lapot, melyet e-mailen kérünk visszaküldeni kitöltve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

A visszajelentkezést követően csekket küldök a részvételi díj befizetéséhez, illetve lehetőség van a díj átutalására is.


Átutaláshoz:

az Alapítvány a Barcsi Nemzetközi Művésztelepért számlaszáma: 10403909 - 39017037 - 00000000

 

Várjuk jelentkezését, addig is jó felkészülést és pihenést kívánunk!

 

 

A tábor vezetése nevében:
Halmos Klára

táborvezető
Tel: 06-20 9839 685

Kaposvár, 2011. július 5.